Bejelentés


Parketta csiszolás Kistarcsa Olcsó parketta csiszolás Kistarcsán szakembertől


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Parketta pácolás Kistarcsa

Megfizethető parketta csiszolás Kistarcsa környékén, ezen kívül parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Kistarcsa területén garanciavállalással, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta felújítás árral.

Miért ajánlott cégünket hívni parketta csiszolással Kistarcsa területén?

 • Szavahihetők vagyunk (amit ígérünk, betartjuk)
 • Megfizethető parketta lerakást, parketta javítást kínálunk
 • Akár azonnali parketta felújítást, parketta lakkozást biztosítunk (Kistarcsa régiójában)
 • Hétvégén is rendelkezésre állunk
 • Folyamatosan fejlesztett eszközökkel rendelkezünk
 • Sok szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk
 • 100%-os ügyfélelégedettségi garanciával dolgozunk
 • Precizitás a vállalt feladatok lebonyolításában
 • Nagyobb volumenű megbízás esetén diszkontált árak

A mi cégérünk az elégedett ügyfél, célunk, hogy továbbajánljon minket barátainak és ismerőseinek! Parkettázási tevékenységeink 100%-os elégedettségi szavatossággal végezzük a következő munkákat:

 1. Helyszíni felmérés (Kistarcsa vonzáskörzetében)
 2. Anyagbeszerzés
 3. Parketta felújítás Kistarcsa
 4. Parketta lakkozás
 5. Parketta aljzatkiegyenlítés
 6. Parketta pótlása
 7. Parketta átrakása
 8. Parketta nyikorgás megszüntetése
 9. Parketta szegélyezés
 10. Nem hagyunk rendetlenséget magunk után

Parketta csiszolás Kistarcsa Parketta csiszolás Kistarcsa

Sokféle parkettával vállalunk munkát, pl.:

 • Svédpadló
 • Szalagparketta
 • Intarzia parketta
 • Hajópadló

Ha a parketta nincs stabilan a helyén a parketta olajozást-lakkozást csak a mozgó elemek rözítése után lehet kivitelezni.

A csiszolást követő lakkozás:

Természetes olajozás Az olajozás jobban kirajzolja a fa tónusát. Otthoni eljárással is gondozható, azonban valamivel több gondozást igényel, mint a lakkozott felületű termékek, hiszen esetenként kezelni kell a felületet. Matt lakkozás Azt a benyomást kelti, mintha a szalagparkettát felületkezelés nélküli fából gyártották volna, jó érzés a talpnak, ugyanis finom tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező termékek ellenállóak és játszva gondozhatók.   Selyemfényű lakkozás A selyemfényű lakkal felületkezelt termékek bővítik a fa jellemzőit azzal, hogy kiemelik a parketta alapanyagának természetes struktúráját, és megnyerő külsőt kölcsönöz annak színtónusához. Így jelentős mértékben időtállóbb és könnyebben rendben tartható felületet kapunk, nem takarja el a fa erezetét.   Pácolt felület Pácolt felületű termék: a fehér színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok fokozására alkalmazható.

LÉNYEGES INFORMÁCIÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

 1. Amennyiben bármilyen különös eltérést tapasztal a parkettában (pl. rést), kérjen tőlünk tanácsot a teendőkkel kapcsolatban, ne halogassa a beavatkozást, hogy egy jelentéktelennek tűnő bakiból jóval nagyobb ráfordítással orvosolható gond legyen, tudniillik az esetek túlnyomó részében a teljes felújítás bekerülési költsége sokkal több lehet a megfelelő időben véghez vitt beavatkozásnak!
 2. Parketta padlófűtésre kizárólag akkor használható, ha kis rétegvastagságú parkettát használunk burkolatként, különben a fa hőszigetelő képessége miatt nem lehet érezni a padlófűtést.
 3. A költségeket rendszerint az elvégzendő munka megtekintése után adjuk meg, viszont ez fix marad ezután. A munka megtekintéséért Kistarcsa környékén nem kell pluszban fizetni.
 4. Felvilágosítást az Ön kérdéseit meghallgatva végzünk, és munkánkra 1 év garanciát adunk!
 5. A helyiség világítása és fekvése a termék színének kiszemelésekor szintén befolyásoló tényező lehet. A sötét padló sok fényt ”nyel el”. Ennek ellenére egy sötét termék meleg légkört nyújthat tágas lakásokban.
 6. Ha hosszú élettartamú parkettát tervez vásárolni, akkor javasoljuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parkettafajta. Teljes keresztmetszetében kemény anyagból készült. Tipikus mérete 22 mm. Az egész parkettát az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a fa fajtájától függően lehet kétkomponensű ragasztót alkalmazni. 10 mm-es koptatórétege miatt a legnagyobb élettartamú parketta.
 7. Padloponozás előtt megfontoltan kell kiválasztani az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá más kiegyenlítőt kell alkalmazni, mert különböző feltételek merülnek fel. Ennek köszönhetően a legjobb, ha nem ügyes kontárral végezteti, hanem megvár vele minket, tudniillik csak így tudunk garanciát vállalni a munkánkra!
 8. Ha festést is kíván a helyiségben, akkor a legjobb a parkettázás előtt elvégeztetni, mert ellenkező esetben a parketta repedéseibe bekerülhet szennyeződés, ami rövidebb és hosszabb távon egyaránt káros.

Facebook oldalunkon időnként kiírjuk az éppen futó akcióinkat is. Javaslataink a pácolt parketta fényének megtartására

 • Ne taposson a frissen felújított felületre 1 napig!
 • A pác első ápolása 2-3 napon belül végezhető el.
 • 1 hétig ne helyezzen rá bútorokat, a berendezési tárgyakat csak ezt követően pakolja eredeti helyükre.
 • A padló mindennapos használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap után kerülhet sor, ilyenkor évekig lehet élvezni a szépségét.

Kistarcsa övezetében az alábbi megrendelők hívását várom:

 • Családi házak parketta csiszolása
 • Lakóparkok
 • Állami intézmények (pl. óvoda) parketta felújítása

Parketta felújítás Kistarcsa Parketta felújítás Kistarcsa

A parketta lakkozás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak pontjára kattintva tájékozódhat, néhány munkánkról készített fényképeket pedig a Referenciamunkákra kattintva tekinthet meg. Kedvező árú parketta csiszolás Kistarcsa övezetében, emellett parketta lerakás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Kistarcsa vonzáskörzetében jótállással az elvégzett munkára, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta felújítás árral.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!